Kiállítás

Kedves Gombásztársak!

Bár egy kicsit nehezen indult a mozgósítás, de végül egy nagyon jól sikerült kiállítás fotóit linkelem: 

Csodálatosan szép időben gyűjtöttünk, gyűjtögettünk, de az ősz most sem kényeztetett el bennünket gombabőséggel. A szűkösnek tűnő anyagból mégis sikerült egy szép, látványos bemutatót összeállítani. A látogatók számára sem panaszkodhatunk, folyamatosan érkeztek az óvodás és iskolás csoportok, sőt meglepően sok felnőtt is kíváncsi volt a kiállításunkra. Most is bebizonyosodott, amikor szükséges, mindig vannak tagok, akik a munkából is kiveszik a részüket, szívesen tesznek az Egyesületért, a gyerekekért, a városért. Köszönet érte. Jó volt együtt lenni, látni a látogatók kíváncsiságát, elismerését. 

Egy korábbi találkozó képeit töltöttem fel : A Magyar Mikológiai Társaság mátrai kirándulásán vettünk részt Leskó Gabriellával. Az ősz talán legszebb 3 napján jártuk az erdőt. Esténként a nap során gyűjtött fajokról néztünk fotókat, hallgattunk előadásokat. Sokat tanultunk. 

Okt. 26-án szombaton Sárospatakon a felújított piac megnyitójára kaptunk meghívást, ahol kiállítással, a gombagyűjtés szabályairól szóló előadással színesítettük az ünnepséget: 

A Sárospatak honlapján látható képek 

A fotoalbumban egyesületünk képei között

Üdvözlettel: Kőszeginé Judit

 

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: