Kérjük támogassa Egyesületünket adója 1%-ának felajánlásával. Zempléni Gombász Egyesület 18446861-1-05

Kiállításunk értékelése

Mitől sikeres egy rendezvény, egy gombakiállítás? Ha sok gombafajt tudtunk bemutatni? Számszerint 155 fajt. Ha sok száz látogató látta? Pontosan 916 fő. Ha kaptak új ismeretet, maradandó élményt? Ha a körülmények, a helyszín segítette a céljaink megvalósítását? Ha jó szívvel, lelkesen tette mindenki a dolgát? Nagy szerencse, ha mindezekre igennel tudunk válaszolni. 

A vendégeink érdeklődve szemlélték a friss gombákat, kíváncsian nézték Mezei Attila bélyegeit, hogy egyáltalán mi az a bélyeg? Megcsodálták Molnár "Storman" Ákos gyönyörű gombafotóit, nagy-nagy sikere volt a gombasimogatónak és gombaszagolónak, kíváncsian figyelték az előadásokat, hallgatták a gombás meséket.

A siker mértéke mégis csak a jövőben derül ki, amikor ezek a gyerekek már felnőttként át kell hogy vegyék a tőlünk kapott örökséget. Természetszerető, természetvédő embereket lesznek belőlük? Reméljük. Ezért dolgozunk. 

Köszönöm a kiállítóinknak, a befogadó házigazdánknak a PIM Kazinczy Ferenc Múzeumnak és dolgozóinak, kiemelve Gécziné Nagy Mária és Hegyessy Gábor szakellenőreinknek, a Zemplén Televíziónak és nem utolsó sorban tagjainknak, ismerőseinknek, hogy hozzájárultak céljaink megvalósításához. 

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: