Rendkívüli Közgyűlés!

Remélem tetszik az új honlapunk. Az alkalmat megragadva szeretném megköszönni a régi honlapunk létrehozóinak, működtetőinek a sok éves munkáját: Kiss László és Soltész Róbert gombászoknak. Ahogy ők, így fiam is ellenszolgáltatás nélkül dolgozott.


Rendkívüli Közgyűlés!

A közhasznú minősítő eljárás miatt újabb alapszabályzat módosítást kell végrehajtanunk, amelyet a Közgyűlés fogadhat el. Ezért 2014.06.05. 17 órára Közgyűlést hívok össze. Helye: Sátoraljaújhely, Kossuth Lajos Művelődési Központ kávézója. Napirendi pontok: alapszabályzat módosítása, egyebek

A Zempléni Gombász Egyesület taglétszáma: 120 fő  Amennyiben az egyesület 2014.06.05. 17.00 órára összehívott közgyűlése a megjelentek számára való tekintettel határozatképtelen lenne, az Alapszabály értelmében az Elnökség újabb közgyűlést hív össze ugyanezzel a napirenddel. Ennek időpontja: 2014.06.05. 17.30 óra. Helye: megegyezik a 2014.06.05. 17.00 órára összehívott közgyűlés helyszínével. Az Elnökség felhívja a figyelmet arra, hogy az új Közgyűlés az eredeti napirendben javasolt kérdésekben a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes.

Az "egyebek" között szintén nagyon fontos témákról kell beszélnünk:

  • a soron következő programok, tennivalók (pünkösdi bemutató, Vadételfőző verseny, Gombafesztivál)
  • a nyári szakmai és egyesületi kirándulások (Kárász, Szentlélek, Svájc, Erdély)

Ezért számítok a tagság nagy létszámú megjelenésére, az utazásokra jelentkezők feltétlenül jöjjenek el!


Már 10. éve jelenik meg a Zempléni Gombász Hírlevél. Felkerült a hírlevelek közé a X. évfolyam 1. száma.

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: