Húsvéti program

Kedves Gombásztársak!

A hagyományoknak megfelelően, az idén is lesz Húsvét. A hagyományoknak megfelelően, az idén is a természetben, túrázással szeretnénk tölteni a Húsvét Hétfőt.  A jelenlegi időjárás előrejelzések nem túl biztatók, de majd hétfőn reggel kiderül.Tehát április 1-jén reggel 9 órakor indulnánk autókkal Sárospatakról a PROFI parkolójából Erdőbényére. A településről egy kb. 3 kilométeres kényelmes gyalogtúrára keretében kisétálnánk a Brónok völgybe. A túra útvonala kényelmes, jól járható, széles erdei úton vezet, gyakorlatilag emelkedő nélkül.

A hagyományoknak megfelelően, nem maradhat el a fehérnép meglocsolása, és minden ami ezzel jár.

Talán már hallottatok a geochaching-ról. (Természetjárás kedvelő emberek kincskereső játéka.) Információink szerint a Brónok völgyében is elrejtettek egy kincses ládikát. A láda helyének GPS koordinátáit ismerjük, biztosan tudjuk, hogy egy menedékház környezetében található (a túra végállomása) . Akinek van, nem ártana, ha magával hozná a GPS-ét, hogy biztosan megtaláljuk a kincset. 

Úgy tudjuk, ezen a napon a település tájházában tavaszváró pikniket rendeznek (gyerekeknek játszóház, felnőtteknek tájház megtekintése) 

A jó idő reményében várunk mindenkit! 

Üdvözlettel: A Kádas család!

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: