Közgyűlés 2014

A csütörtöki Közgyűlésen a napirendi pontoknak megfelelően lezajlott a Közgyűlés. Hamarosan nyilvánosságra kerülnek a határozatokat, az új alapszabályzat és SZMSZ. Megtörtént a tisztújítás. A következő eredmény született:

 

Elnök: Kőszeginé Tóth Judit

Elnökhelyettes: Ragyák Jánosné

Titkár: Lipécz Gyuláné

Pénztáros: Pásztor Eszter

Szakmai munka vezetője: Hegyessy Gábor

Ellenőrző bizottság tagjai: Kascsák Istvánné, Sasi Gábor, Gyükeri Zoltán

 

Köszönettel tartozunk az előző vezetőség munkájáért.

Remélem, az új vezetőség által egy megújulás indul meg, de továbbra is azon az úton haladunk, amelyen oly sok sikert értünk el. Sokféle ember, sokfélét igényel. Azt szeretném, ha a vezetőség és a bizottság minden tagja együtt dolgozna, közösen gondolkodna a tagsággal, megosztanánk a döntés, a szervezés, a végrehajtás felelősségét. Ebben kérjük mindenki támogatását, aktív részvételét.A vezetőség szerepe elsősorban az, hogy biztosítsa az Egyesület törvényes működését, biztosítsa ahhoz az anyagiakat, megteremtse az alapszabályzatban rögzített célokhoz, feladatok megvalósításához szükséges feltételeket.

A tagságnak, Nektek pedig élettel kell megtölteni úgy, hogy éljetek a lehetőségekkel, aktív résztvevői legyetek a programoknak. Szeretnénk, ha mindenki megtalálná azt a tevékenységi formát, amit szívesen végez, meg tudja mutatni mit tud, örömet tud okozni másoknak.

Ennek reményében köszönjük meg a tagság bizalmát.

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: