Kovácsvágási kirándulás

"Kedves gombásztársak!

Szertettel hívlak benneteket 2015. szeptember 12-én Kovácsvágásra a Jánosvára-hegyi kilátóba és a Margit-forrás melletti erdőbe egy kis gombázásra.

A tervek szerint szombaton reggel kilenc órakor találkozunk Sátoraljaújhelyen a Deichmann parkolójában. Innen indulunk autòinkkal tovább Kovácsvágásra. Először felsétálunk a kilátòba. Meredeken, de kènyelmesen,mert lépcső vezet fel a csúcsra.

Kb.11 òra után indulunk tovább autóval a Margit-forráshoz, ahonnan besétálunk a mellette fekvő erdőbe. Ha az időjárás is úgy akarja gombakereső túrát, ha nem kellemes sétát teszünk az erdőben.

Kb. 13 òra után érünk vissza a Kéményesi pincesorra,ahol mindenkit szeretettel várok egy tál gulyáslevesre, a sofőrök kivételével egy kis borozásra.

Amennyiben szeretnétek megtekinthető a falu Tájháza, amelyet 1940-ben az először nyitottak meg az országban, majd a háború után bezárták és 2003-ban nyitották újra.

Kérlek benneteket, hogy a jövőhét végéig ( 2015. 09.05) jelezzetek vissza Kőszeginé Juditnak, vagy nekem, ha csatlakoztok hozzánk.

Várlak benneteket sok szeretettel."

Kassai-Balla Kriszta

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

☎ 06/30/328-6077

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: