Évértékelő ünnepség 2013

Bár csak a magam nevében írhatom le, de remélem sokan egyetértenek a szombati ünnepségünk résztvevői közül azzal, hogy nagyon jó hangulatban telt el az este.

A Csillagfény Étterem meghitt környezetet biztosított, a vacsora finom és elég volt. Nagy örömmel és őszinte elismeréssel köszöntük meg azoknak a tagoknak a munkáját, akik az átlagosnál többet dolgoztak az Egyesületben. Természetesen a szülinapi torta sem maradhatott el a gyerekek (édesszájú felnőttek) nagy örömére. A "hab a tortán" a sok-sok értékes, szépséges, finom tombolatárgy kisorsolása volt. Mindezek előtt, között, után Józsi zenéjére ropta a táncoslábú gombásztársaság. Íme a bizonyíték (a képen tévesen 2012 szerepel): 

Hétfőn pedig a Zemplén TV Hír7 adásában egy nagyon frappáns összeállítást láthattunk rendezvényünkről, köszönet Kassai-Balla Krisztánk (Dudás Arnold operatőr) gyors és ügyes munkájának: 

Azt kívánom magunknak, hogy soha rosszabb évet és még sokszor tudjunk így együtt ünnepelni. A februári túránkra már van ötletem, amelyre a jövő héten, febr. 9-én kerül sor. A hétvégén írom a részleteket! 

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: