Közgyűlés

2020.09.04-én megtartottuk a tisztújító Közgyűlésünket.

A 2019. évről szóló szakmai és pénzügyi beszámoló megszavazása után ismertettük a 2020-as év pénzügyi tervezetét, valamint a már megvalósult szakmai programokat. Arra az elhatározásra jutott a 25 jelenlévő tag, a programokat nehéz, szinte lehetetlen napra pontosan tervezni, sajnos sok más, előre nem látható külső tényező befolyásolja. Így egyik hétről a másikra próbálunk tervezni.

Fontos része volt a közgyűlésnek az új vezetőség és ellenőrző bizottság megválasztása. 

Az eredmény:

Elnök: Kőszeginé Tóth Judit

elnök helyettes: Gécziné Nagy Mária

titkár: Timkó Rita

szakmai vezető: Hegyessy Gábor

pénztáros (könyvelő): Pásztor Eszter


Ellenőrző bizottság:

elnök: Sasi Gábor

tagok: Kascsák Istvánné és Leskó Gáborné

Köszönjük a jelölést, a szavazást, a bizalmat, egyúttal a tagság nevében köszönöm a lejárt mandátumú vezetőknek a 3 éves munkát, a jelölő bizottságnak az előkészületeket. 

Nem kicsi feladatra vállalkozott az új vezetés. A vírus nem csak az egészségünkre veszélyes, de többek között sokat árt a közösségeknek, a közösségi együttléteknek, programoknak. Nehéz jó megoldást találni, hogyan lehet mégis megtartani, egybentartani az Egyesületet, egyáltalán a vállalt céljainkat miként tudjuk elérni, terveinket megvalósítani, az embereknek összetartó élményt adni anélkül, hogy bárkinek az egészségét veszélyeztetnénk ... 

A következő 3 évben is számítunk a tagság, a barátaink, patronálóink aktív részvételére, együttműködésére, támogatására. 

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: